Вы начали регистрироваться через соц сеть

Brza registracija Vam omogućava da sakupljate bodove i menjate ih za hranu!
Napravite sada novi nalog i osvojite 700 bodova!
Restoran Fontana

Restoran Fontana

Dostava restorana Hrana za bodove
Internacionalna hrana / Srpska hrana
Unesite adresu kako biste videli uslove za dostavu
Restoran Fontana
Kuhinje / Jela
Internacionalna hrana, Srpska hrana / Pice, Roštilj, Salate, Čorbe, Obroci, Piletina, Kuvana jela, Riba, Obrok salate, Piletina u sosevima, Dezerti
Adresa
Novi Sad, Nikole Pasica, 27
O restoranu
Restoran Fontana ima dugu tradiciju, od 1987. godine i nalazi se u ulici Nikole Pašića, broj 27. Naš restoran u centru Novog Sada, u blizini pešačke zone i centralnog gradskog trga, idealno je mesto za svakodnevno uživanje u društvu Vama dragih osoba, ali i za sve vrste proslava, poslovne sastanke i seminare.
U veoma prijatnom ambijentu jednog od najlepših restorana u Novom Sadu, dočekaće Vas uvek ljubazno osoblje, dok će izvrsna ponuda bogate i raznovrsne kuhinje, alkoholnih i bezalkoholnih pića, upotpuniti Vaš boravak. Restoran sa najlepšom baštom, punom zelenila i fontanom, idealno je mesto za početak dana i beg od svakodnevne gradske buke i vreve.
Etno restoran Fontana ima meni koncipiran na tradicionalnim specijalitetima, kao i jelima internacionalne kuhinje. Kod nas možete probati razna predjela, supe i čorbe, jela od različitih vrsta mesa i ribe, povrća, kao i ukusnih poslastica. Takođe, nudimo Vam mogućnost on-line poručivanja i kućne dostave hrane.
... pročitaj više
Loading...