Вы начали регистрироваться через соц сеть

Brza registracija ti omogućava da sakupljaš bodove i menjaš ih za hranu!
Napravi novi nalog sada i osvoji 700 bodova!
Libero Pizza

Libero Pizza

Internacionalna hrana / Italijanska hrana / Srpska hrana
  • 180 RSD
    min narudžbina
  • 190-250 RSD
    cena dostave
  • 35 min
    vreme dostave
Libero Pizza
Kuhinje / Jela
Internacionalna hrana, Italijanska hrana, Srpska hrana / Pice, Sendviči
Adresa
Novi Sad, Cankareva, 21
O restoranu
Libero pizza, nov lokal otvoren 6. Septembra 2016. godine, smeštena u veoma poznatom i atraktivnom delu grada, Novoj Detelinari, u ulici Cankareva 21, na samom uglu sa Janka Cmelika.
Nakon otvaranje picerije hrana, ukusi i usluga se znatno promenila, podigavši celokupnu ponudu u najlepšem gradu na Duvanu na jedan viši nivo.
Iskustvo, znanje i umeće stečeno u inostranstvu, zajedno sa kombinacijom nacionalnih ukusa i načina pripremanja hrane omogućili su nam da napravimo savršen spoj u našem malom i porodičnom poslu.
Pretežna delatnost nam je proizvodnja pizza po specijalnim recepturama, uvek svežim namirnicama. Pored toga, ovde mozete probati veoma ukusne i hrskave sendviče, razne lepinje sa kajmakom, pršutom, kao i kremaste deserte. Naravno, uživanje možete upotpuniti espresso kafom ili brojnim bezalkoholnim pićima.
Uvod, razrada, zaključak, ciljevi, sadašnjost, prošlost i budućnost za nas je kvalitet. Prepoznatljivi od prvog dana, ostajemo i ostaćemo dosledni upravo tome.
U našim proizvodima možete naći najkvalitetnije sastojke, kako sa domaćeg, tako i sa inostranog tržista.
Najbitnijij su nam naši gosti, te svaki vaš predlog i sugestiju detaljno razmatramo u cilju konstantnog unapređenja posla. Kod nas ste uvek dobrodošli, i radujemo se svakom vašem dolasku. Prijatno.
... pročitaj više
Loading...