Вы начали регистрироваться через соц сеть

Brza registracija ti omogućava da sakupljaš bodove i menjaš ih za hranu!
Napravi novi nalog sada i osvoji 700 bodova!
Juliet Bar

Juliet Bar

Italijanska hrana / Internacionalna hrana / Mediteranska hrana
  • 100 RSD
    min narudžbina
  • 190-250 RSD
    cena dostave
  • 35 min
    vreme dostave
Juliet Bar
Kuhinje / Jela
Italijanska hrana, Internacionalna hrana, Mediteranska hrana / Pice, Sendviči, Palačinke, Paste, Čorbe, Piletina, Kolači, Rižoto, Obrok salate, Dezerti
Adresa
Novi Sad, Veselina Maslese, 32
O restoranu
Juliet Bar je moderan restoran lociran u Novom sadu, nešto malo izvan užeg centra grada. Iako vam na prvi pogled neće delovati kao da je mesto za celu porodicu, varate se. Razmišljajući izvan tradicionalnih okvira, osoblje Juliet Bara je odlučilo da napravi bar i restoran za celu porodicu. Tome pogoduje i lokacija samog restorana, s obzirom da se u njegovoj blizini nalaze dečija igrališta. Jasno vam je da je veoma brzo postao omiljeno porodično mesto novosađana, jer osim dobre lokacije imaju i dobru hranu. Iza imena jela, insirisanih dramom Romeo i Julia, kriju se odlični obroci koji su povrh svega atrativnog izgleda. Za decu je napravljen poseban meni, a interesantan izgled hrane ima za cilj da ih animira.
Ukoliko želite da jedete ovu hranu u svom domu, Juliet Bar je i na to mislio. Od sada hranu za vašu porodicu možete naručiti online koristeći usluge Foody club-a.
... pročitaj više
Loading...