Вы начали регистрироваться через соц сеть

Quick registration allows you to collect bonus points and change them for food!
Sign up now and get 700 points!
Šiš Ćevap

Šiš Ćevap

Restaurant delivery
Serbian food
Enter address to see conditions for delivery
Restaurant is closed.
Šiš Ćevap

Leave review

or to
post review about Šiš Ćevap!

All reviews about Šiš Ćevap (15)

  • Ok, second experience wasn't that great: sauces came in much smaller (50 ml) containers, container with curry sauce was only half full. Chicken didn't look fresh and cevapi actually tasted like soya. Probably will not order again.

  • Ne znam odakle bih krenula, prvo kasnilo je 40 minuta, Zatim stiglo je manje nego sto je poruceno, sto znaci da mi je koleginica ostala gladna, belo meso je bilo suvo i prepeceno tj nejestivo, cevapi su se osecali na soju a ne na meso. Tako da je zakljucak da sigurno vise necemo porucivati. I da dok nisam zaboravila ako vec pise da je dostava besplatna za porudzbinu preko 1500,00 dinara, smatram da nije u redu da nam se naplati 200,00 dinara ta ista. Inace porudzbina je bila za 2110,00 dinara vrednosti.

    Adrijana 11.08.2017 14:56

    Draga Miroslava,
    Molim Vas, kada dodje do ovakvih situacija, kao što je u ovom slučaju da nedostaje jedno jelo, da nas kontaktirate da bi taj problem odmah bio rešen, sada smo u procesu rešavanja istog. Što se tiče naplaćene dostave, za Vašu adresu se dostava naplaćuje. Sistem Vam je izbacio na kraju porudžbine celu sumu za placanje, medjutim, moguće je da ste pogledali informacije restorana pre nego što ste upisali Vašu adresu sa dostavu.
    Srdačan pozdrav, Foody Club tim.

Loading...