Вы начали регистрироваться через соц сеть

Quick registration allows you to collect bonus points and change them for food!
Sign up now and get 700 points!
Domaćica

Domaćica

Food for points
International food / Serbian food
Enter address to see conditions for delivery
Restaurant is closed.
Domaćica

Leave review

or to
post review about Domaćica !

All reviews about Domaćica (34)

  • Prošli put kad smo naručili, bila je lepa klopa i danas razmišljam odakle da naručim, rekoh ajd opet odatle. Uzmem neke vege njoke, rekoh ajd malo da promenimo, ja ne znam šta je ono bilo, plivalo je u narandžastom ulju, nikakvog ukusa poštenog, a uz to i snikers palačinke u kojima je bio slani kikiriki sa čokoladom. Baš me ovaj restoran razočarao, a delovao mi je skroz kul. Jbg.

  • Dostava kasnila vise od 60 min!!! Iz restorana se nisu potrudili makar da jave da ce toliko kasniti dostava. Jedno je sigurno, nikada vise ovaj restoran!

  • Bilo bi dobro da su veće porcije, sos od pečuraka preslan, belo meso prepeceno, suvo. Piletina sa ananasom bezukusna, nedovoljno začinjena. Sečuan sos neukusan. Pirinač je dobro obaren.

  • Bilo bi ukusno da nije stiglo hladno zbog kasnjenja dostave a pomfrit se definitivno ne jede hladan.....Karadjordjeva ukusna ali takodje hladna sto mnogo kvari utisak.

  • 250 dinara za 3 zalogaja svinjetine i razvodnjen pire, nazvani "Svinjski gulas". Premala porcija, bezukusno i hladno. Omleti isto, hladni, bezukusni i premali. Spicy krompir nije spicy, pomfrit je gnjecav i nezacinjen i kolicine su opet, jako premale. Uvredljivo koliko je ceo rucak bio los.

Loading...