Вы начали регистрироваться через соц сеть

Quick registration allows you to collect bonus points and change them for food!
Sign up now and get 700 points!
Manufaktura

Manufaktura

Serbian food
 • 800 RSD
  min order
 • Free
  from 800 RSD
 • 45 min
  delivery time
Manufaktura

Leave review

or to
post review about Manufaktura!

All reviews about Manufaktura (16)

 • Hrana je stigla brzo, pre najavljenog vremena, ali to je jedina pozitivna stvar. Porcije male za tu cenu, teleća čorba jedva da je imala teletine. Karađorđeva smešno mala. S obzirom na to da je hvaljen restoran, očekivala sam više.

 • Dostava brza sve pohvale, corbica teleca savrsena, leskovacki ustipci i koh vrh nemam komenar zaista savrseno...sve ostalo sto sam porucila je iskreno bzv pohovana paprika sa sirom ukus ok ali toliko naplatiti i doneti porcije pa ni u vrticu nisu tolicke, isto vazi i za cevape ukus odlican ali 2 cevapa u porciji je krajnje katastrofa. Ovo je moje misljenje ne znaci da delimo isto platila sam 2580.00 din i ostala gladna ????

 • Od pet jela koje smo poručili, potaž od povrća je bio stvarno odličan dok je ostala hrana bila ispod proseka. Pileća rolovana džigerica prilično spaljena i krompir koji je došao kao prilog baš loš, pohovana paprika (doslovno 1 malena paprika) i suvlaki - premale porcije, grčka salata preveliki komadi da se teško može nazvati salatom i premalo maslina. Istina dostavljeno je sve pre očekivanog vremena, ali za potrošenih 1700 din nas dvoje smo mogli mnogo bolje da klopamo negde drugde.

Loading...