Вы начали регистрироваться через соц сеть

Brza registracija Vam omogućava da sakupljate bodove i menjate ih za hranu!
Napravite sada novi nalog i osvojite 700 bodova!
Konoba Akustik

Konoba Akustik

Dostava restorana Hrana za bodove
Internacionalna hrana / Mediteranska hrana / Srpska hrana / Posna i vegetarijanska hrana
Unesite adresu kako biste videli uslove za dostavu
Konoba Akustik
Kuhinje / Jela
Internacionalna hrana, Mediteranska hrana, Srpska hrana, Posna i vegetarijanska hrana / Pice, Roštilj, Poslastice, Ćevapi, Salate, Paste, Čorbe, Krilca, Riba i morski plodovi, Kobasice
Adresa
Beograd, Cara Dusana, 13
O restoranu
Konoba Akustik je kafana smeštena na Dorćolu, u starom delu grada Beograd. Kafana koja ima dušu, koja daje i voli. Ova konoba je baš i nastala tako, iz ljubavi. Pruža vam veliki izbor vrhuskih specijaliteta kako srpskih tako i crnogorskih. Restoran sa tradicijom, sa profesionalnim kuvarima koji će svojim umećem obogatiti vaše čulo ukusa. Meze je obavezno pre ručka, a Konoba Akustik vam je obezbedila ukus prave Crne Gore – njegušku pršutu. Goveđa pršuta, razni sirevi, masline, konoba predjelo koje objedinjuje 5 vrsta domaćih suhomesnatih proizvoda – sve to može biti na vašoj trpezi, vaše je samo da naručite. Ili ste možda za neko toplo predjelo, kao što je pohovani kačkavalj, punjene pečurke, grilovano povrće... Za glavno jelo odaberite nešto iz ponude supi i čorbi, roštilja, bifteka, specijaliteta kuće, obrok salata, ribe. Ako ste više za Italijansku kuhinju, hrskave pice čekaju na vas. Zasladite se kolačima uz koje možete piti divno dezertno vino. Ako kojim slučajem slavite nešto, možete naručiti Moet & Chandon, ili vino iz velike ponude, bilo ono crveno ili belo.
Foody Club vam je omogućio da duh starog Beograda preselite u vaše domove. Od sada celokupni asortiman hrane i pića je dostupan vama, jer ste vi to zaslužili.
... pročitaj više
Loading...