Вы начали регистрироваться через соц сеть

Brza registracija ti omogućava da sakupljaš bodove i menjaš ih za hranu!
Napravi novi nalog sada i osvoji 700 bodova!
Castello Bianco

Castello Bianco

Internacionalna hrana / Srpska hrana
 • 500 RSD
  min narudžbina
 • Besplatno
  od 500 RSD
 • 60 min
  vreme dostave
Castello Bianco

Ostavi recenziju

ili da
bi ostavio recenziju o Castello Bianco!

Sve recenzije o Castello Bianco (10)

 • Čitajući prethodni komentar, stičem utisak da je u slučaju problema sa porudžbinom najbolje kontaktirati foody korisnički servis. Elem, nakon 30 minuta kašnjanja kontaktirao sam Foody KS, koji se izvinio i kontaktirao restoran. Oni su dali nemušto objašnjenje da je bila velika gužva u kuhinji (!?) i da bi hrana trebalo svakog trenutka da stigne. To se nakon 35 minta kašnjenja (sat i 35 nakon prihvatanja porudžbine) i desilo. Čikica je i sam nešto promrmljao kroz brke kako je bila gužva u kuhinji i tako to... Nedugo zatim sam ustanovio da, sem što je kasnila, porudžbina nije bila kompletna. U obroku je nedostajala grčka salata, a ja sam opet kontaktirao Foody KS. Rečeno mi je da su pričali sa vlasnikom, i da se on izvinjava, da će odmah poslati salatu koja će stići za 15 minuta. Salata je stigla nakon sat vremena... Uz salatu je u znak izvinjenja stigla i koka kola od pola litra. Cenim taj gest, ali kad se sve sabere, previše je bilo propusta da bi ocena bila drugačija. Mislim da bi trebalo da bude normalno da se klijent obavesti kad hrana kasni (mislim na restoran, ne na Foody), jer je sasvim sigurno da su oni svesni u nekom trenutku da ne mogu stići na vreme. Takođe, neka vrsta izvinjenja za propust bi trebalo da se desi kod svakog propusta, a ne tek kad se oni akumuliraju do besmisla. U svetu, a neki i kod nas, restorani ne naplaćuju hranu, ako ne ispoštuju obećano vreme dostave...
  Reč-dve i o hrani. Poručen je bio komplet obrok - Chicken cheese. Meso je bilo ok. Nije prepečeno, bilo je lepo, sočno i u dovoljnoj količini. Nije bilo baš toplo, više mlako, ali ok. Pomfrit je bio hladan, da ne kažem na ambijentalnoj temeperaturi. On je definitivno bio najgori deo obroka. Lepinja je od pica hleba posuta susamom, pa je samo pitanje da li to volite ili ne. Inače, bila je topla i sveža, Salatu nisam dočekao (morao sam da idem), a nisam pitao suprugu kakva je bila. :)

 • Iako smo već više puta naručivali hranu iz ovog restorana, večeras smo naišli na veliko razočarenje.
  Dve naručene stvari, lazanje i komplet obrok - Chicken cheese.
  Lazanje su ne zagorele, već je celo dno ugljenisano. Ne znam da li su linkovi dozvoljeni, ali evo kako to izgleda: http://i.imgur.com/cNPZ5hJ.jpg (inače, treći put da su lazanje stigle zagorele, ali ovoga puta je zaista prešlo svaku meru, jer definitivno, ovde više nije reč o slučajnosti).
  Drugi obrok je zaista bio dobar, zamerka na premalo sosa, ali ne bih stavljala veliki akcenat na to. Problem sa ovim drugim jelom je nastao kada na isporuci nije dostavljena Coca Cola iako je naznačeno da je deo svakog komplet obroka.
  Sa namerom da na pristojan način razjasnimo ove probleme, odmah sam ih nazvala da iznesem svoje zamerke, međutim naišla sam na nimalo prijatnu reakciju od strane osobe koja se javila na telefon. Prvo sam ubeđivana da lazanje baš tako treba da izgledaju i da se nikad niko na njih još nije žalio, a onda mi je rečeno da se Coca Cola dobija isključivo kada se poručuje preko telefona, ali ne i preko posrednika.
  Ne postoji srednja ocena, ali kada malo bolje razmislim, negativna je više nego realna.

Loading...